Medarbetare

I merparten av uppdragen är insatsen Särskilt kvalificerad kontaktperson (SKKP) involverad. 

Saschas Familjearbete AB har många medarbetare som jobbat och jobbar för företagets räkning med uppdrag inom socialtjänstens öppenvård. Ofta är dessa personer involverade i komplexa öppenvårdsärenden där exempelvis boende, SKKP, behandling är involverat.

“Det är viktigt att matcha rätt klient med rätt medarbetare, det är på så vis vi kan vägleda våra klienter att hitta rätt pusselbitar”.

Pussel

Här är några personer ur företagets personalgrupp:

Hanna (1980) jobbar med tjejer som särskilt kvalificerad kontaktperson och har en mycket lämpad bakgrund att luta sig mot. Malmberg är en välutbildad yoga lärare, skådespelare samt dansare och har använts med stor framgång.

Johan (1979) jobbar med killar som särskilt kvalificerad kontaktperson och har över många års erfarenhet av detta. Mparmpagiannis är utbildad lärare, ordningsvakt samt har tävlat inom kampsport på elitnivå.

Renato (1976) jobbar med killar som särskilt kvalificerad kontaktperson har 5 års erfarenhet av detta. Peyre har även jobbat som behandlingsassistent sedan 2010 med ungdomar placerade på behandlingshem. Peyre är utbildad Socialbehandlingspedagog och  Alkohol och drogterapeut.

Mikael  (1983) jobbar som särskild kvalificerad kontaktperson. Han har över 5 års erfarenhet av detta. Mikael har jobbat sedan 2008 med ungdomar placerade på behandlingshem både i Norge och i Sverige. Mikael är utbildad Socialbehandlingspedagog och KBT steg-1 terapeut, Mikael har även jobbat med dykning och turism utomlands under flera år.

 

Maxi  (1975) har över 10 års arbetslivserfarenhet av ungdomar i utanförskap som KP och ungdomsledare. Maxi är även otroligt kunnig inom kampsport och träning och har ett stort hjärta för att hjälpa och stötta utsatta ungdomar.

 

Mazen (1981) är utbildad socialpedagog, HAP-terapeut samt har goda kunskaper inom MI. Mazen har arbetat över 9 år med träningsboenden, HVB samt komplex öppenvård och har flera komplexa ärenden för företagets räkning.

 

En upphandlad kvalificerad öppenvård